SON DAKİKA



Haber > Spor > Büyük takas

Büyük takas

30 Aralık 2016 Cuma - 09:36




Fenerbahçe devreye girdi, işler karıştı.





Galatasaray, Beşiktaş derken Mehmet Ekici transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe’nin devreye girmesi sonrası büyük takas gündeme geldi.

VEFA BORCU

Trabzonspor kulübü, sezon sonunda bedelsiz olarak gitme ihtimaline karşı Mehmet Ekici için gelen teklifleri devre arası transfer döneminde değerlendirme kararı aldı. Trabzonspor ile anlaşma ihtimali neredeyse kalmayan Mehmet’in Bordo-Mavili kulübe vefa borçlu olduğunu söyleyerek yönetimden devre arasında gönderilip, kulübe para kazandırmak istediğini söylediği belirtildi. Mehmet’e Galatasaray ve Beşiktaş’tan sonra Fenerbahçe’nin de talip olması transferi kızıştırdı.

AATIF İSTEMEDİ

Galatasaray’ın son gelişmelerden sonra devreden çıktığı ileri belirtildi. Trabzonspor, talibi fazla olan Mehmet’e karşılık Fenerbahçe’den Aatıf’ı, Beşiktaş’tan ise Kerim Frei’yi isteyip beklemeye çekildi. Fenerbahçe, Mehmet konusunda daha ısrarcı olurken Aatıf’ın Trabzonspor’a gelmek istemediği belirlendi. Yapılan değerlendirmenin ardından Bordo-Mavililerin, forvet sıkıntısı nedeniyle “Aatıf olmazsa Fernandao’yu verin” şeklinde karşı teklifte bulunup beklemeye çekildiği kaydedildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap