SON DAKİKA



Haber > Spor > Cardozo için çifte tepki!

Cardozo için çifte tepki!

17 Mart 2016 Perşembe - 08:17




Trabzonspor'da Beşiktaş maçında oyundan alınan Cardozo, hocasına tepkisini maç sonunda da sürdürdü. Başkan Muharrem Usta da Mandıralı'nın verdiği bu k





Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı'nın Oscar Cardozo'yu çıkarıp yerine Sefa Yılmaz'ı alması, Başkan Muharrem Usta'yı büyük hayal kırıklığına uğrattı. Karşılaşmayı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la birlikte izleyen Usta'nın, "yapma be Hami" diye isyan ettiği duyuldu. Sanki Usta, Cardozo'nun çıkması ile yaşanacakları hissetmişti.

Cardozo'dan Hami'ye soyunma odasında tepki

Trabzonspor'da herkesi şaşırtan bir şekilde oyundan alınan Oscar Cardozo, geldiği günden bu yana ilk kez bir teknik direktörün aldığı kararı eleştirdi. Oyundan alınmasına ellerini açarak, "nasıl yani?" şeklinde tepki veren Paraguaylı oyuncu soyunma odasında ise Hami Mandıralı'ya, "maçtan önce kazanmamız gerektiğini, benim de en önemli gol silahı olduğumu söylerken, 0-0 giden maçta neden oyundan çıktığımı anlayamadım" şeklinde tepki verdiği bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap