SON DAKİKA



Haber > Spor > Çaykur Rize kayıplarda

Çaykur Rize kayıplarda

15 Şubat 2015 Pazar - 14:56




Spor Toto Süper Lig 20. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, sahasında Mersin İdmanyurdu'na 4-0 mağlup oldu ve iç saha lanetini bu hafta da bitiremedi





Spor Toto Süper Lig 20. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Mersin İdmanyurdu karşı karşıya geldi. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan İlker Meral'ın düdük çaldığı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan taraf 4-0'lık skor ile Mersin İdmanyurdu oldu.

Konuk ekibi galibiyeti getiren golleri 50. ile 90+1 dakikalarda Prejuce Nakoulma ve 7. ile 86. dakikalarda Marko Futacs kaydederken, kendi sahasında kazanmakta zorlanan Çaykur Rizespor 90 dakika boyunca rakip kalede gol sevinci yaşayamadı.

Alınan bu sonucun ardından Mersin İdmanyurdu 29 puana yükselirken, bu sezon henüz sahasında galip gelemeyen Çaykur Rizespor yine mağlup oldu ve kazanamama serisini 10 maça çıkararak 17 puanda kaldı. Ligde önümüzdeki hafta Mersin İdmanyurdu, sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak. Çaykur Rizespor ise deplasmanda Bursaspor'un konuğu olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap