SON DAKİKA



Haber > Spor > Chelsea'de Hiddink sesleri!

Chelsea'de Hiddink sesleri!

18 Aralık 2015 Cuma - 12:38




Chelsea'de sezon sonuna kadar Guus Hiddink'in geçici hoca olarak takımın başına getirilmesi bekleniyor.





Hiddink, Chelsea'ye doğru... Gelecek sezon için ilk aday Diego Simeone. Manchester City'ye gitmesi beklenen Guardiola için de Abramovich'in devreye girmesi bekleniyor. 2009 senesinde Luiz Felipe Scolari'nin kovulmasından sonra geçici olarak göreve gelen Hiddink'in sezon sonuna kadar Chelsea'de geçici hocalık yapması bekleniyor.

JOSE MOURİNHO REAL MADRİD'E DOĞRU

Real kulübü eski başkanı Ramon Calderon ''Mourinho'nun Rafa Benitez'in yerine Reale getirileceğinden hiç şüphem yok. 3 Ocak'ta Real, Valencia maçını kaybettiği anda Benitez kovulur hatta bu maçın sonucu beklenmeden Mourinho takımın başına getirilebilir. beİN Sports'a yaptığı açıklamada 'Benim görüşüm Mourinho'nun Real Madrid hocası olacağı. Bunu açıkça belirtiyorum. Perez Mourinho'yu çok sever. Bu hafta konuşmalarını bekliyorum. Benitez Real'de birçok problem yaşıyor. Seyirci dahil herkes Mourinho'nun Real'in hocası olmasını istiyor. Bütün bu konuştuklarıı bir zarfa koyarsanız karşınıza ''yeni hoca için MOURİNHO cevabı çıkar'' açıklamalarında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap