SON DAKİKA



Haber > Spor > Çok güzel hareketler bunlar

Çok güzel hareketler bunlar

10 Ekim 2023 Salı - 15:13




İki komşu şehrin voleybol takımları Bordo Mavi 61 Spor Kulübü ve Artvin Voleybol takımı Trabzon’da karşı karşıya geldi. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmada kazanan dostluk oldu.





BORDO Mavi 61 kulüp başkanı Selahattin Baba ve yönetimin ev sahipliğine ve misafirperverliğine teşekkür eden Artvinspor kadın voleybol takımı başkanı İrfan Yıldırım “Her iki takım içinde güzel bir dostluk ve hazırlık maçı oldu. Eksiklerimizi gördük bütün takımlara başarılar dilerim” dedi.

ARTVİNSPOR oyuncuları ve kulüp başkanı ve yöneticileri Trabzon’da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Bordo Mavi 61 kulüp başkanı Selahattin Baba’da geçen sene olduğu bu senede şampiyon olup play-of maçlarına katılmak istediklerini dile getirdi.

HAZIRLIK ve dostluk maçını Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile birlikte Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’de takip etti. Külekçi Trabzon ve Artvin arasındaki dostluğun pekişmesine katkı sağlayan Bordo Mavi 61 kulüp başkanı Selahattin Baba ve yönetimine teşekkür etti.




HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap