SON DAKİKA



Haber > Spor > Çok pişmanın beni affedin

Çok pişmanın beni affedin

16 Ocak 2014 Perşembe - 09:20




Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan ve kendisine ‘Kulüp bul’ denilen Volkan Şen’in, yönetime haber gönderip çok pişman olduğunu ve takıma dönmek isted





Trabzonspor’da Teknik Direktör Mustafa Akçay tarafından 26 Eylül 2013’te süresiz kadro dışı bırakılan Volkan Şen’e af yolu açıldı. Birçok takımın transfer listesinde olmasına rağmen hala kulübe resmi bir teklif gelmemesi üzerine Volkan’ın yönetimden af dilediği kaydedildi. Volkan’ı en son Eskişehirspor Kulübü Başkanı’nın aradığı fakat kulübe teklif gelmediği öğrenildi. Yönetimin kararlı tavrı sonrası pes eden ve yaptıklarından dolayı çok pişman olduğunu dolaylı yollardan bildiren Volkan Şen’in, "Aynı hataları tekrar yapmam. Çok pişmanım. Hırs yaptım. Şans bulursam kendimi tekrar gösteririm. Yeni bir sayfa açmak istiyorum" dediği kaydedildi. Bordo-Mavili yönetimin de futbolcunun bu tavrını göze alarak Teknik Direktör Mustafa Akçay ile yapacağı görüşme sonrası Volkan’ı affetmesi gündeme geldi. Futbolcunun kulüp bulamayıp Trabzon’dan ayrılamaması halinde yeni şartlar sunulacak Volkan’ın takıma alınacağı öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap