SON DAKİKA



Haber > Spor > Delikanlı adamın yanında yer alırız

Delikanlı adamın yanında yer alırız

03 Aralık 2015 Perşembe - 10:29




Trabzonspor’da kongre öncesi İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesinde yer alan Dünya Göz Hastanesi sahibi Sefer Kapıcıoğlu, “Trabzon’u hak ettiği yere taş





Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesinde yer alan ve bugün Trabzon’a gelmesi beklenen Dünya Göz Hastanesi sahibi Sefer Kapıcıoğlu, gazetemizin sorularını cevapladı. Trabzonspor’a hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu vurgulayan Kapıcıoğlu, “İbrahim başkan, özü sözü bir adamdır. Benim çok yakın ve çok değerli bir arkadaşımdır. Kendisi bana listede yer almam gerektiğini söylediğinde hiç düşünmeden ‘evet’ dedim. Bu teklifi bir Trabzonlu, bir Trabzonsporlu olarak kabul etmek zorundaydım ve kabul ettim. Ayrıca biz her zaman delikanlı adamın yanında oluruz. Gücümüz yettiğince hizmet vereceğimiz bu değerimizi hak ettiği yerlere mutlaka taşıyacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Başkan her zaman dik durmuştur ve bu dik duruşu bir örnek teşkil etmiştir. Bunun için inanıyorum ki Trabzonspor’umun değerli delegeleri Sayın Hacıosmanoğlu’na bu görevi yeniden tebliğ ederek güçlü bir kadro ile takımımızı çok çok ileriye taşıyacaktır. Bizler sadece sözde Trabzonlu ya da Trabzonsporlu değiliz, üzerimize yüklenen görevi en iyi şekilde yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap