SON DAKİKA



Haber > Spor > Derbide DSİ Karadeniz güldü

Derbide DSİ Karadeniz güldü

10 Ekim 2022 Pazartesi - 12:03




Yeşil-Beyazlılar, Trabzon derbisinde konuk ettiği Bahçecikspor’u 3-1’lik skorla geçti. DSİ Karadeniz’e galibiyeti getiren golleri Samet (2) ve Ertuğrul kaydetti





BÖLGESEL Amatör Lig 3. Grup’un iki şampiyonluk aday DSİ Karadeniz ile Bahçecikspor Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçta rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan DSİ Karadeniz sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılmayı bildi. Yeşil-Beyazlılara galibiyeti getiren golleri Samet (2) ve Ertuğrul kaydetti. Bahçecikspor’un puan getirmeyen tek sayısı ise Mehmet Şahin’den geldi.

SAHA: Ahmet Suat
HAKEMLER: Furkan Ulutürk ***, Metehan Ayaz ***, Ahmet Kotan ***
DSİ KARADENİZ: Doğukan Yaylı ***, Mustafa Can ***, Erdinç *, Celal ***, Mehmet Can ***, Doğukan Bülbül ***, Emre ***, Burhan ***, Alperen Utku ***, İsmail ***, Samet *** (Dk.80 Ertuğrul **)
BAHÇECİKSPOR: Ogün **, Emirhan **, Ömer **, Enes **, Samet **, Mehmet Şahin ***, Serkan **, Yakup **, Muhammet Sefa **, Erkan **, Aytaç **
GOLLER: Dk.23 ve 39 Samet, Dk.89 Ertuğrul (DSİ Karadeniz), Dk.45+1 Mehmet Şahin (Bahçecikspor)
KIRMIZI KART: Dk.90+4 Erdinç (DSİ Karadeniz)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap