SON DAKİKA



Haber > Spor > Devler Ligi’ni istiyorum!

Devler Ligi’ni istiyorum!

21 Haziran 2016 Salı - 11:23




Yeni sezonda Trabzonspor forması giyeceği belirtilen Akakpo, “Uzun vadede Trabzonspor çatısı altında Şampiyonlar Ligi'nde forma giyme hayalim var” ded





Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon devre arasında 1461 Trabzon’dan kiraladığı ve önümüzdeki sezonda da kadrosunda düşündüğü Serge Akakpo güç depoluyor. Euro 2016’da bazı maçları izlemek için önce Fransa’ya ardından ABD’ye geçen Togolu futbolcu, “Yorucu bir sezon bizi bekliyor. İyi bir tatilin ardından sezona rahat kafayla başlamak istiyorum” diye konuştu. Trabzonspor’da önemli işlere imza atmak istediğini kaydeden Akakpo, “Uzun vadede Trabzonspor çatısı altında Şampiyonlar Ligi'nde forma giyme hayalim var. Milli bir oyuncuyum. Bu düzeyde önemli maçlara çıktım. Afrika Kupası'nda önemli futbolcularla ve yine önemli futbolculara karşı oynadım. Ancak hiç Avrupa kupalarında yer alamadım. Şimdi bu hedefi gerçekleştirmek isterim” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap