SON DAKİKA



Haber > Spor > Dsi'de Yılmaz dönemi

Dsi'de Yılmaz dönemi

22 Mayıs 2022 Pazar - 15:19




Yeşil-Beyazlılar, Okan Kenan Aksu’dan boşalan teknik adamlık koltuğunu Bahçecikspor ile yollarını ayıran Nuri Yılmaz ile doldurdu





BÖLGESEL Amatör Lig ekiplerinden DSİ Karadeniz’de teknik adam belirsizliği sona erdi. 2022-2023 sezonunda hedefini üst sıralar olarak belirleyen Yeşil-Beyazlılar, genç teknik adam Nuri Yılmaz ile anlaşmaya vardı. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Cengiz Han Kılıçaslan ve Asbaşkan Olcay Çubukcu da katıldı. Sezon sonuna kadar kendisi DSİ Karadeniz’e bağlayan imzayı atan Nuri Yılmaz, çok mutlu olduğu ve kendisine bu fırsatı veren DSİ Karadeniz Kulübü Başkanı Cengizhan Kılıçaslan’a ve Yönetimine teşekkür etti.

İMZA töreninde konuşan Başkan Kılıçaslan, “Teknik direktör Nuri Yılmaz hocama ve ekibine güveniyoruz. Bu ligde daha önce kalitesini ispatlamış bir teknik direktör. Yaptığımız görüşmelerde hem hocamızın hem de bizim planlarımız örtüştü. Gelecek sezon genç ve dinamik bir kadro yapısıyla inşallah güzel bir sezon geçireceğiz. DSİ Karadenizspor’un ilkelerine, yarışmacı ruhuna, saha ve saha dışında DSİ adına yakışacak bir misyonla sezonu en iyi şekilde geçirmek istiyoruz. Hocamıza ve kulübümüze hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER/BARIŞ CAN ATMACA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap