SON DAKİKA



Haber > Spor > El ele birlikteyiz

El ele birlikteyiz

15 Eylül 2015 Salı - 09:28








Maçın skorundan daha öne çıkan şey Kadir Has Stadyumu'ndaki her iki takım taraftarı ve futbolcularıydı. Eminim benim gibi birçok taraftar bu maçtan daha çok tribündeki dostane görüntüleri seyretmiştir. Her iki takım taraftarı yan yana tel örgü olmadan oturdular, maçı dostça, kardeşçe izlediler. Aynı şekilde iki takım futbolcularının maç öncesi verdikleri görüntü, Türkiye’nin bu zor günlerdeki terör olaylarına karşı verilmiş el ele birliktelik görüntüleriydi.

Dedik ya gerçekten bu görüntüler maçın önüne geçti. Belki birçok taraftar maçtan daha çok bu görüntüleri izledi. Maçta heyecan verici ve bol pozisyonlu bir oyun olmadı. İlk yarıda akılda kalan tek pozisyon, Mehmet Ekici'nin kaleci Hakan ile karşı karşıya kalıp atamadığı pozisyondu. Diğer bir deyişle Hakan'ın kurtardığı pozisyon oldu. İkinci yarıda da Cardozo'nun Trabzon lehine attığı goldü.

İkinci yarıdaki görüntü ilk yarıdan farklı değildi. Şota üst üste Marin, Cardozo ve Özer hamlelerini yaptı ama buna rağmen takım istediği oyunu ortaya koyamadı. Her ne kadar Trabzon’a galibiyet getiren gol bu üçlünün organizasyonunda olsa da golün haricinde Trabzon’un gelecek hafta kendi sahasında Galatasaray karşısında bu oyunla istediği sonucu alması çok kolay olmayacaktır.

Tabii ki Trabzonspor yeni hoca, yeni bir takım kadrosuyla sahaya çıkıyor, uyum ve takım oyunu için zamana ihtiyaç vardır. Burada sevindirici olan Cardozo'nun deplasmanda attığı goldü, çok önemliydi çünkü Cardozo deplasmanda gol atma sıkıntısı çekiyordu. Marco Marin daha da iyi olacak diye düşünüyorum, dün akşam beklediğimi vermese de. Dedik ya burada skordan daha çok dostluk önemliydi. Her şey dostça bitti. Teşekkürler Kayserispor camiası ve bütün yürekli Trabzonspor'u destekleyen taraftarı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap