SON DAKİKA



Haber > Spor > Emlakçı çabuk boşalan evi sever

Emlakçı çabuk boşalan evi sever

20 Kasım 2015 Cuma - 10:11








Emlakçı çabuk boşalan evi sever. Yeniden kiraya verip komisyon kovalar... İstemezler Sadi hocayı; üzerinden film çeviremezler. Ederinin üç katıyla kayan yıldız çakamazlar... Her gün üç beş gazeteyi yeni teknik direktör adayı süslüyor. Hele bir yönetim seçilsin, yedi sülalesine girerler Tekelioğlu’nun. Hoca futbola yıllarını vermiş. Her kademede çalışmış futbol emekçisi. Hocaya eksiklik yazanlara bakar mısınız! Vizyonmuş, karizma, kariyermiş! Hadi oradan ülen, sen kimsin? Futbolu ne bilirsin? Bir emekçiye eksik bulursun... Hocamdır Sadi Tekelioğlu, sonsuz saygım vardır. Bir yanlışını görmedim, yıllarca çalışsın isterim. Dahası kısa dönemde olsa sorumluluk ondadır. Saygılı olun bir damla. “İyi at yemini kendi çıkarır” derdi Cavcav başkan. Üst üste kazanırsa hiç düşündünüz mü?

***

Şota hoca sıfırladı gitti... Hiç şüphe götürmeyecek şekilde sona geldi. Yetkim olsa hazırlık kampında, antrenmanlarda, futbolculara konuşurken, taktik strateji belirlerken yollardım. Bilen için çok kolay her defo görünüyor insana.... Son çöküşün baş sorumlusu genel menajer neden duruyor ki? Transferlere başladığında kaç kereler yazdık bu köşeden: İki açık ve santrafora ihtiyacı var takımın... Trabzonspor’un işini görecek diye aldığı santrafora bakar mısınız! Zerre futboldan anlayan, az biraz kıyas becerisi olan birisi bu bebeyi futbolcu diye alıp gelmez. PTT liginde bile oynaması şüpheli. O stoperi çok aradın mı? Ortalığı yıktın almak için... Avrupa şampiyonu olmuş takımın futbolcusuna bile gerek yok yazmıştım o zaman... Hiç ama hiç anlamıyorum Trabzonspor başkan ve yöneticilerini. Biz buradan yarım saat izleyince ederini yazıyoruz. Yirmi yıl oldu, şükür bir kere yazdığımızı yemek durumunda kalmadık... Bilmiyorsunuz işte... Anlamıyorsunuz, kandırıyorlar sizi. Sayın Hurma, hala ne duruyorsunuz orada? Kayseri değil burası anlamadınız mı?

***

Borcu tavan yapmış kulübün aday sayısı enteresan... Hepsi ben yaparım diyor fakat hiçbiri nasıl yapacağını bilmiyor. Durum vahim, yazmış olayım. Hacı başkanın tüm söylemleri aklımda, seçiliş gerekçesi hedef ve amaçları beynini zorluyor... Hiçbir sözünü hayata geçiremedi... Sadece isim ve resimler farklı. Söylem hala “Ben yaparım.” Nasıl? Kiminle? Hangi kadrolarla? Var mı bu şehirde yetişmiş, ehliyetli insanlar? Son iki senesinde kulübü geri dönülmez yola sokan Sadri Şener’den farklı ne yapacaksınız söyleyin? Kiminle? Nasıl? Hacı başkan daha fazlasını iddia etmişti, üç katına çıktı borç. Ah benim güzel memleketim! Zerresini hasretle yad ettiğim baba toprağım... Ne yazık ki bir büyük değerimiz yok olmanın eşiğinde ve orada insanlar benlik yarışında. Sorun bir kişinin çözemeyeceği kadar büyük görmüyor musunuz? Tüm adaylar bir araya gelse yine yetmez... Her değeri içine alan bir projeye ihtiyaç var anlayın da!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap