A+ A-
Yorum
10

Ersun hoca bizi uçurur!

Yayın Tarihi: 08.06.2016 - 11:33 | Güncelleme Tarihi: 08.06.2016 - 11:32
Aytaç Kara, “Ersun hoca beni Altay’dan Eskişehir’e transfer ettirdi. Şimdi Trabzonspor’da tekrar birlikteyiz. Onun oyun stili bizi başarılı yapacaktır

TRABZONSPOR’UN genç ön liberosu Aytaç Kara, yeni sezon öncesi iddialı mesajlar gönderirken, geçen sezonla ilgili de çarpıcı yorumlar yaptı. Alt yapısından yetiştiği Altay’dan Eskişehir’e transferinde Ersun Yanal’ın katkısı olduğunu hatırlatan 23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon hakemlerin Trabzonspor’un her maçında yüzde yüzlük hatalar yaptığına vurgu yaptı. Aytaç, Türkiye A Milli Takımı’nda Fransa’da başarılı olacağına inandığını söyledi. Sözlerine Altay’dan Eskişehir’e transfer hikayesiyle başlayan Aytaç, “O dönemlerde Süper Lig takımları Altay’ın alt yapısını devamlı izliyordu. Bizim dönemimizde ise Altay’a bir kaç teklif geldi. Ersun Yanal ile Milli takım alt yapılarından tanıştığımız için ben de onu tercih ettim. Ersun hocanın beni istemesi transferde birinci etkendi. Ersun Hoca ile Milli takım alt yapısında tanışmamız transferde öncelik oldu. Onun beni tanıması benim onu tanımam transferde etkili oldu” dedi.

İKİ MAÇ ÜST ÜSTE KAYBETMEYECEĞİZ

Ersun hocayı çok iyi tanıdığını vurgulayan Aytaç, “Takımdakiler de kendisini iyi tanıyor. O aklındakileri sahaya yansıtabilen ve dışarıda oyuncularına söyleyebilen bir teknik direktör. Takımda birçok oyuncu da hocayla gerek Milli Takım, gerekse de kulüp bazında çalıştı. Ersun hocanın oyun stili de belli, bu yüzden seneye başarılı olacağız. Yeni sezonda, geçen sezondaki gibi kötü bir Trabzonspor olmayacak ve eminim iki maç üst üste kaybetmeyeceğiz. Önümüzdeki sezon hedefimiz, ligi ilk 5’te bitirebilmek ve Avrupa’ya katılmak olacaktır” diye konuştu.