SON DAKİKA



Haber > Spor > Ersun'un kıvrak zekası

Ersun'un kıvrak zekası

11 Mayıs 2015 Pazartesi - 10:29








Ersun Hoca Erkan’a yer açabilmek için Yusuf’u sol beke çekip, sol kanatta da Erkan’a yer açıyor. Bunda da tepki almamak için kıvrak zekasını kullanıyor. Ersun Hoca ikinci yarının başında oyundan Cardozo ve Yusuf’u çıkarttı. Mustafa ve Fatih’i oyuna sokması kıvrak zekasının ürünüydü herhalde. O dakikadan sonra Rize şelale gibi coştu. Birçok fırsat da yakaladı. Direkler ve Hakan’ın kurtardığı toplar olmasa Rize hanesine puan veya puanlar yazdırabilirdi.

Ama o anda Ersun Hoca’ya vahiy geldi! O dakikaya kadar takımı geri vitese takan Erkan’ı oyundan alarak, Waris’i sol açığa çekip, takımı 4. vitese attı. Erkan oyundan çıktıktan sonra toparlanan Trabzonspor, Rize kalesinde tehlike yaratmaya başladı ve ardından gelen ikinci golden sonra Rize’nin gardı tamamen düştü. Rize’nin artık bu maçtan sonra bir şeyler yapması gerekir. Çünkü halen kümede kalma korkusu ensesinde.

Bu son maçlardaki oyun kalitesiyle de işi çok kolay değil. Taraftarların da artık destek vermesi gerekiyor. Tribüne bakıyorsun parmakla sayılacak kadar taraftar topluluğu yerini almış. Ama Rizespor taraftarının daha gür ve destekleyici olmasında fayda var. Hep beraber takımı destekleyelim. Tekrar Süper Lig’e çıkmak kolay olmuyor. Trabzonspor özellikle ilk yarı ve ikinci yarının son 10 dakikası hariç kötü bir futbol sergiledi.

Bu futbol anlayışıyla hafta içinde oynanacak Bursaspor maçında hüsran yaşayabilir. Bursaspor gerçekten çok agresif. Özellikle hücumda rakibi bunaltan baskılı bir oyun oynuyor. Trabzonspor’un bu kademe anlayışıyla buna karşılık vermesi çok kolay olmayacak. Ersun Hoca da artık Bosingwa’yı sağ bekte oynatmalı. Yalandan macera aramaya gerek yok.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap