SON DAKİKA



Haber > Spor > Eski sevdalar...

Eski sevdalar...

17 Eylül 2015 Perşembe - 09:25








Önceki yönetim peşine düşmüş; alamamıştı. Rus ve İngiliz liginde sıfır çektikten sonra eski sevdayı alevlendirdiler. Ya arkadaş, bir kere dahi seyretmediniz mi? Hiç mi futboldan anlamıyorsunuz? Bu adam futbolcu değil! Götürün bölgesel amatörde hedefli bir takımda denetin, alırlarsa elinizi öpeceğim...

Tarihin en pahalı kadrosunu emanet ettiğimiz bizim Şota da, santrafor diye oynattı bunu. Bebe hiçbir şey yapmadan sahada dolaşıyor. Nasıl bir sevdadır bu anlamak, kabul etmek mümkün değil. “Dört maç, 10 puan, daha sezonun başı, takım yeni, alışacak, anlaşacak, eleştiri yanlış...”

Saçma, anlamsız, tutarsız bir söylem. Sadece puan gerçek gerisi boş laf. Kim yeniymiş? Cavanda mı sorun oluşturuyor? M’bia mı yoksa? Marko Marin kafadan oynarsa takımı bozar he... Takım değil, hocamız yeni bence. Alışıyor, anlıyor, yapıyor, bozuyor, öğreniyor gibi bir şey. İkinci sınıf futbolla birinci derece puan toplandı. Oynadığı dört maçı da kaybedebilirdi Trabzonspor. Futbol şansı fazlasıyla bordo mavi esiyordu.

Bu gerçeği görmelisiniz. Sekiz resmi maç oynadı takım, ilk on birin çoğu geçen yıldan kalma. Ve yenilerden Cavanda, Mbia, Marin dünyanın her takımında oynar, asla sistemi bozan olmaz... S. Hurma hoca ve bizim Şota ayarsız. Ustalık en doğru on biri ilk bakışta kurmayı gerektirir. Onca hazırlık maçı, antrenman, resmi maçlar, hala arayış olmaz... “Sonradan soktuk, maçı çevirdik” tamamen saçmalık.

Cardozo, Marko Marin ha! Kafadan oynatsan zarar mı edersin? Onlara tercih ettiğin isimlerin performansını görmüyor musunuz? İki açığı ters ayaklı kullanmaktan ne karınız oldu? Bir inceleyin... Buluştuğu on toptan birini doğru kullanıyor Yusuf. Erkan, sadece içeri girip şut deneyebiliyor.


Ya yeni roller yüklemelisiniz ya da yeni oyuncular kullanmalısınız... İlk bölümün en zor maçına çıkılacak. Sakın sıralamaya yanılmayın. Daha organize bir rakip geliyor. Fırsat bulduğunda her türlü varyasyon yapabilen bir takım. Akhisar ve Kayseri maç stratejiniz bu maça yetmez. Hele hele son yarım saatler denediğiniz 5 ileri 5 geri taktiğinize sakın bulaşmayın. Enteresan değil mi? Sekiz resmi maç oynamasına rağmen onca kaliteli futbolcu varken ilk on biri şuraya bile yazamıyorum...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap