SON DAKİKA



Haber > Spor > Eyvah N'doye!

Eyvah N'doye!

21 Ağustos 2017 Pazartesi - 10:55








Olacak iş değil. Ne has umutlanmıştık. 20 yıllık hasret sona erecekti. Fener'i yenme isteği kursağımızda kaldı... Şu ligin hangi takımı olsa üç puanla çıkardı Saracoğlu'ndan. Bir damla hücum planı olmayan bir takımımız var.

Hele hele kendine pozisyon bulan, olmadık yerlerde konumlanıp gol üreten Burak çıktıktan sonra kitlendik. Üç puanın, hatta farklı skorun gittiği an Burak Yılmaz'ın sakatlandığı andı. 'Eyvah N'Doye!' dedik 80 dakika.

Ya Kazım hocam, bu arkadaş seninle idman yapmıyor mu? Futbolcu olmadığını asla santrafor özellikleri taşımadığını, olsa olsa stoper oynayabileceğini göremedin mi? Üstelik Bero diye hoca kontenjanından takıma yük varken.

Hiç ama hiç anlamıyorum atağı hazırlama, orta sahada organize olma diye bir tabir var futbolda. Oynadığın rakibin adı var, kendi yok. Üst üste iki üç pas yapabilmeli takımın.

Rakip kaleye gitmenin bir belirgin, bir iki yolu olmalı. Ufak takım görüntüsü, sadece kaptığı toplarda baskın, bir iki kişilik hücumlar Trabzonspor'a yakışmıyor... Üç gün önce Vardarspor'a yenilmiş, 90 dakika sahada sürünmüş bir Fener var karşında.


Senin öncelikli özelliğin, kuvvet kondisyon, bu nedir ya? Güreş takımı gibi olmuşlar, ne çalışıyorsunuz? Araya düşen topları, arkaya koşuları hep rakip kazanıyor, üç adım topla gidenin yok. Hakikaten anlamadım. Arazlarına rağmen, hiçbir taraftarının memnun olmadığı Fener senden iki üç kat daha iyi oynuyor, kalene sokmuş boğuyor.

Bunun açıklaması yok Kazım hoca. Yusuf Yazıcı'yı neden çıkardınız? Onazi'ye tuttuğunu indir görevi mi verdiniz? N'Doye'a nasıl dayandınız? Sokulan oyuncu dışarı alınmaz, kural mı var futbolda? Bongonda'yı neden transfer ettiniz, geçen hafta neden oynattınız, bu maçta neden kestiniz? Anlaşılmaz işler yapıyorsunuz sayın hocam.

Sinerji, enerji diyorsunuz, zaman sabır... Yüz yıl yan yana aynı kafada oynasalar bir şey fark etmez. Plansız programsız devletler bile yıkılmaya mahkumdur. Saldım çayıra Mevlam kayıra diye bir taktik strateji daha futbolda üretilmedi...

Hafta boyu hakem hakem dedik, haksızlık etmişiz. Helal olsun hocaya, harika maç yönetti...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap