SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe evinde kaybetti

Fenerbahçe evinde kaybetti

24 Ekim 2021 Pazar - 21:05




Lider Trabzonspor'un 5 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında Alanyaspor ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı Alanyaspor 2-1 kazandı.





Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Fenerbahçe taraftarları uzatmalarda yenilen golün ardından futbolcuları ıslıkladı.

Maçtan dakikalar:

4. dakikada Pelkas'ın ortasında penaltı noktası civarında topu göğsüyle yumuşatan Serdar Dursun'un sol ayağıyla dönerek vuruşunda, meşin yuvarlak kalecide kaldı.

12. dakikada ön alanda yaptığı baskı sonucu topu kazanan Gustavo'nun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Serdar Dursun'un yerden plasesinde, kaleci topu kontrol etti.

29. dakikada Tisserand'ın sağdan ortasına ceza sahası içinde Fatih Aksoy ayak koyarken, meşin yuvarlak yan ağlara temas ederek kornere çıktı.


38. dakikada sağdan Nazım Sangare'nin etkili ortasına altıpasta Pelkas vuramadı. Arkaya aşan topa Ferdi'nin kafa vuruşunda Rossi'nin göğsüne çarpan meşin yuvarlağı kaleci Serkan kontrpiyede kalmasına rağmen son anda çizgiden çıkardı.

İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

Pereira'dan 3 zorunlu değişiklik

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Fenerbahçe'nin teknik direktör Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi'nde son oynadıkları Royal Antwerp maçına göre ilk 11'inde 3'ü zorunlu 7 değişikliğe gitti.

Deneyimli teknik adam, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada cezalı olan Altay Bayındır, Min-jae Kim ve Osayi Samuel'i kadroya alamadı. Portekizli çalıştırıcı, Jose Sosa, Mesut Özil, Mergim Berisha ve Enner Valencia'yı ise yedekler arasında bekletti.


53 yaşındaki çalıştırıcı, bu isimlerin yerine kalede Berke Özer, savunmada Filip Novak, sağ kanatta Nazım Sangare, orta sahada Miha Zajc, hücum hattında ise Diego Rossi, Dimitris Pelkas ve Serdar Dursun'a şans tanıdı.

Pereira, Aytemiz Alanyaspor karşısında kalede Berke Özer'i oynatırken, savunma üçlüsü Marcel Tisserand, Attila Szalai ve Filip Novak'tan oluştu. Orta alanda Luiz Gustavo-Miha Zajc ikilisini sahaya süren deneyimli çalıştırıcı, kanatlarda Nazım Sangare ile Ferdi Kadığlu'nu görevlendirdi. Pereira'nın hücum üçlüsünde ise Dimitris Pelkas, Diego Rossi ve Serdar Dursun yer aldı.

Fenerbahçe'de Ertuğrul Çetin, Jose Sosa, Max Meyer, Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, Mergim Berisha, Enner Valencia, İrfan Can Kahveci, Muhammed Gümüşkaya ve Miguel Crespo ise Pereira'dan şans bekledi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap