SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe 'Karagümrük maçı tekrar oynansın'

Fenerbahçe 'Karagümrük maçı tekrar oynansın'

27 Kasım 2023 Pazartesi - 15:57




Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük Takımı ile karşılaşan ve maçı 2-1'lik skorla kazanan Fenerbahçe'den açıklama geldi.





Fenerbahçe, yapılan yazılı açıklamada Karagümrük takımının kabul etmesi halinde maçın tekrar oynatılması için hazır olduklarını ifade etti.

Fenerbahçe'den Süper Lig'in 13. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük Takımı ile yapılan ve 2-1 skorla sarı-lacivertli takımın galip geldiği maça ilişkin açıklama geldi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan, Karagümrük Takımı’nın kabul etmesi halinde rakipleri ile Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında yaptıkları maçın tekrar oynatılması için hazır olduklarını ifade etti.

Kızılhan, VavaCars Fatih Karagümrük ile dün oynakları maçın 53. dakikasındaki tartışılan pozisyonla ilgili açıklamada bulundu.

'SÜREGELEN ALGI ÇALIŞMASINA YENİ BİR ÖRNEK'

Sezonun ilk haftasından itibaren aleyhlerinde kararlar verildiğini söyleyen Kızılhan, "Takımımız adına verilmeyen net bir penaltı pozisyonu es geçilmişken, sadece rakibimizin haklı penaltı beklentisi üzerinden tüm maçın kamuoyu gündemine getirilmesi yıllardır süregelen algı çalışmasına yeni bir örnektir." ifadelerini kullandı.

Maçın 53. dakikasında oluşan pozisyonun ve tüm maçın VAR kayıtlarının açıklanmasını beklediklerini belirten Kızılhan, "Fenerbahçe Spor Kulübü olarak rakibimiz Vavacars Fatih Karagümrük Takımı’nın da onay vermesi halinde dün akşam oynadığımız müsabakayı yeniden oynamaya da hazır olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz." dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap