SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'den A Spor kararı

Fenerbahçe'den A Spor kararı

02 Aralık 2023 Cumartesi - 17:21




A Spor yorumcusu Ozan Zeybek'in Fenerbahçe takımının futbolunu eleştirirken canlı yayında balon patlatmasının ardından sarı-lacivertli kulüpten açıklama geldi. Fenerbahçe, özür açıklaması yapılmadıkça A Spor'un hiçbir tesise alınmayacağını duyurdu.





Fenerbahçe, A Spor yorumcusu Ozan Zeybek'in sarı-lacivertli takımın futbolunu eleştirmek için canlı yayında balon patlatmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Zeybek’e tepki gösteren Fenerbahçe, A Spor ekranlarında özür açıklaması yapılmadıkça kurumun hiçbir çalışanının tesislere alınmayacağını duyurdu.

'SERGİLEDİĞİ TAVIRLA HADDİNİ FAZLASIYLA AŞMIŞTIR'

Kulübün açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"A Spor adlı televizyon kanalında yorum kisvesi altında kendi kişisel reklamını yapmaya çalışan bir şahıs hakkında açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.
Ozan Zeybek isimli bu şahıs bugün ekrandan sergilediği tavırla haddini ve sınırını fazlasıyla aşmıştır.

Şahsi görüş çerçevesinde kesinlikle değerlendiremeyeceğimiz, tam olarak haddini aşan bu tavırdan hareketle; aynı ekranlardan özür açıklaması yapılmadıkça bugün itibarıyla ilgili kurumun herhangi bir görevlisini hiçbir tesisimize kabul etmeyeceğimizi kamuoyuna duyururuz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap