SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe’ye sürpriz golcü!

Fenerbahçe’ye sürpriz golcü!

05 Aralık 2015 Cumartesi - 13:49




Hücum hattına Robin van Persie ve Fernandao'ya alternatif olabilecek bir isim transfer etmeyi düşünen Fenerbahçe için İngiliz basınından sürpriz bir i





Fenerbahçe'ye sürpriz golcü geliyor... İngilizlerden Fenerbahçe ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Hırvatistan Ligi’nde Rijeka formasıyla attığı gollerle tüm gözlerini üzerine çeken Andrej Kramaric, Türk takımlarının gündemine gelse de Leictester City’ye transfer olmuştu. Ancak golcü oyuncu burada Jamie Vardy’nin gölgesinde kaldı, forma şansı bulamadı. Robin van Persie ve Fernandao’nun yanına bir forvet daha almayı planlayan Fenerbahçe’nin, Kramaric ile ilgilendiği öne sürüldü. İngiliz basınında çıkan ‘transfer dedikoduları’ haberlerinde Kramaric’in Ocak ayında Fenerbahçe’ye kiralanabileceği iddia edildi. Fenerbahçe’nin eski yıldızı Milan Rapaic’in bu transfer için sarı-lacivertliler’e öneride bulunduğu belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap