SON DAKİKA



Haber > Spor > Filenin sultanı Hande Baladın'a korkunç tehdit

Filenin sultanı Hande Baladın'a korkunç tehdit

31 Temmuz 2023 Pazartesi - 09:35




A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın önemli isimlerinden birisi olan Hande Baladın bir "sapık" tarafından "yüzüne asit atacağım" denilerek taciz ve tehdit edildiğini belirterek "Can güvenliğim yok. Korkuyorum" diyerek yardım istedi.





A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Hande Baladın, FIVB Milletler Ligi'nde kazanılan şampiyonluğun ardından çıktığı tatilde sosyal medyadan kendisine gelen taciz ve tehdit mesajları için "korkuyorum" diyerek yardım istedi.

M.N. isimli kişi "Ben bu kıza diyorum ki senin yüzüne asit atacağım bundan dahi korkmuyor. Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok" şeklinde korkunç ifadeler kullandı.

Sabah'tan Derya Yusufoğlu'nun haberine göre saldırgan kişi Baladın'ın oynadığı Eczacıbaşı takımına ve sponsor firmaya yönelik "Sizin isminizin kurtuluşu yok. Birinizden birine zarar vermezsem sizden beter olayım" tehditlerinde de bulundu.

Tehditlerin sonu gelmeyince durumun ciddiyetinden ve can güvenliğinden endişe duyan başarılı voleybolcu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Dilekçesinde, şampiyonluğun hemen ardından tehditlere maruz kaldığını belirterek "Can güvenliğim yok. Sistematik bir şekilde mesaj atıyor. Korkuyorum" diyerek suç duyurusunda bulundu.

Dilekçesinde, şampiyonluğun hemen ardından tehditlere maruz kaldığını belirterek "Can güvenliğim yok. Sistematik bir şekilde mesaj atıyor. Korkuyorum" diyerek suç duyurusunda bulundu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap