SON DAKİKA



Haber > Spor > Filenin Sultanları'nda Hande Baladın müjdesi!

Filenin Sultanları'nda Hande Baladın müjdesi!

10 Temmuz 2024 Çarşamba - 14:26




Filenin Sultanları'nda olimpiyat hazırlıkları devam ediyor. Zehra Güneş, Hande Baladın ve İlkin Aydın'ın durumu merak edilirken sıcak bir gelişme yaşandı.





Fransa’nın ev sahipliğinde 27 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosu belli oldu.

Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin

Smaçörler: Ebrar Karakurt, Hande Baladın, Meliha Diken, Tuğba İvegin, Derya Cebecioğlu

Orta oyuncular: Eda Erdem Dündar (Kaptan), Zehra Güneş, Aslı Kalaç

Pasör çaprazı: Melissa Vargas


Libero: Gizem Örge

+1 oyuncu: Beyza Arıcı

HANDE BALADIN VE İLKİN AYDIN İDMANLARA BAŞLADI
Sakatlıkları nedeniyle bir süredir tedavi gören Hande Baladın ve İlkin Aydın bugün toplu idmanlara başladı. Hande olimpiyat kadrosunda yer alırken İlkin Aydın listede bulunmuyor.

ZEHRA GÜNEŞ'E KORUYUCU DİZLİK

Dizinden sakatlanan ve VNL'in son haftasında forma giyemeyen Zehra Güneş de bireysel antrenmanlarına başladı. Zehra Güneş'in dizindeki koruyucu ise dikkat çekti. Voleybol izleyecisinin Brezilyalı Thaisa'dan alkışkın olduğu dizliği Zehra antrenmanda kullandı. Yıldız orta oyuncunun koruma amaçlı bu yönteme başvurdu. Zehra Güneş'i olimpiyat maçlarında bu dizlikle izleyebiliriz.

KADRODA DEĞİŞİKLİK HAKKI

Ülkeler olimpiyat kadrolarını 8 Temmuz itibari ile açıkladı. Takımların 26 Temmuz'a kadar sakatlık nedeniyle geniş kadrodan isimlerle değişlik yapma hakkı bulunuyor.


İTALYA, HOLLANDA VE DOMİNİK İLE AYNI GRUPTAYIZ

Paris Olimpiyat Oyunları’nda C Grubu’nda yer alan Filenin Sultanları grup aşamasında İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek.

Sporx

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap