SON DAKİKA



Haber > Spor > Fiyatını 4'e katladı

Fiyatını 4'e katladı

22 Ocak 2016 Cuma - 15:23




Yeniden Trabzonspor'un başına geçen Hami Mandıralı fiyatını eskiye göre 4’e katlamış oldu.





Trabzonspor’da uzun yıllar futbol oynadıktan sonra teknik direktörlüğü seçen Hami Mandıralı, ikinci kez Bordo-Mavili ekibin başında görev aldı. Daha önce Mustafa Reşit Akçay’ın yardımcısı olarak çalışan, Akçay’ın istifasından sonra tek başına sorumluluk üstlenen Mandıralı, 300 bin lira yıllık ücrete talim ediyordu. Muharrem Usta’nın takımın yeniden başına getirdiği Hami Mandıralı’ya aylık 100 bin lira, yani yıllık 1 milyon 200 bin lira ödeneceği açıklandı. Mandıralı böylece fiyatını 4’e katlamış oldu. Ancak bu rakamla birlikte de diğer teknik adamların çok gerisinde kaldı. Hami Mandıralı’nın Euro üzerinden aldığı para 350 bin Euro’ya takımı bir yıl çalıştıracağı da dikkat çekici bulundu.

TRABZONLU DÜŞÜK ÜCRETLE ÇALIŞIYOR

Bordo-Mavili ekipte son teknik adam Şota Arveladze 1 milyon 200 bin Euro ücret alıyordu. Bu da 4 milyon liraya tekabül ediyordu. Ersun Yanal’ın ücreti ise 1 milyon 850 bin Euro’ydu ve onun da Türk parası üzerinden kazandığı para 6 milyon lirayı aşıyordu. Vahid Halilhodiç 1 milyon 650 bin Euro, yani 5,5 milyon lira kazanıyordu. Mustafa Reşit Akçay yıllık 1 milyon 200 bin liraya ‘evet’ derken, Tolunay Kafkas ise 1 milyon 200 bin Euro (4 milyon lira) karşılığı çalışıyordu. Şenol Güneş ise 600 bin dolar’a (1 milyon 800 bin lira) ‘evet’ demişti. Böylece Trabzonlu teknik adamlar, yabancılara ve dışarıdan gelenlere göre çok daha az bir ücrete çalıştıkları gerçeği de gözler önüne serildi.

SporYorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap