SON DAKİKA



Haber > Spor > Forma aslanın ağzında

Forma aslanın ağzında

31 Temmuz 2014 Perşembe - 11:20




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Ben kimseye forma vermem. Her sporcum performansıyla o formayı hak eder" dedi.





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, yeni sezon öncesinde forma kapma savaşının başladığını ifade etti. Hiçbir futbolcusunun yerinin sağlam olmadığını belirten Özdilek, “Ben kimseye forma vermem. Her futbolcum antrenman ve müsabakalardaki performansıyla o formayı kazanmayı hak eder. Kimse yerinin sağlam olduğunu ve kesinlikle kadroda yer alacağını düşünmesin. Hak eden o formayı giyecek” dedi. Sezonun başlamasına bir aylık bir süre kaldığına işaret eden Özdilek, “Önümüzde uzun bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendireceğiz. Avusturya kampında eksiklerimizi giderip zorlu lig maratonuna hazır gireceğiz. Camiamızın bizlerden beklentilerini biliyoruz. Takımımla birlikte bu beklentileri karşılayacağımıza inanıyorum. Geçtiğimiz sezonki gibi sıkıntı günler geçirmeyip heyecan veren bir ekip yaratacağız” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap