SON DAKİKA



Haber > Spor > Formanın hakkını verin!

Formanın hakkını verin!

02 Mart 2016 Çarşamba - 09:45




Trabzonspor taraftarları bu kadronun kötü günlerin üzerinden geleceğine inanıyor.





Ligde 14.sıraya gerileyerek tarihinin en kötü sezonunu geçiren Bordo-Mavililer’de taraftarlar futbolculara seslenerek, “Bu takımı ayağa kaldıracak olan sizlersiniz” dediler.

Spor Toto Süper Lig’de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Trabzonspor’da hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Torku Konyaspor maçı öncesi galibiyet planları yapılıyor. Kötü günlere son vermek adına bu maça büyük önem veren Bordo-Mavililer’de yönetim ve teknik direktör oyunculara psikolojik destekler verirken taraftarlar ise hem sosyal medya hem de basın aracılığıyla motivasyon çalışması yapıyor. Oyunculara seslerini duyurmaya çalışan Bordo-Mavili yürekler, “Biz herkesle savaşıyoruz. Başınızı öne eğmeyin. Dik durmaya devam edeceğiz. Şunu iyi bilin ki bu taraftar her zaman arkanızda. Biz size inanıyoruz. Bu takımı ayağa kaldıracak olan yine sizlersiniz. Giydiğiniz formanın hakkını vermek zorundasınız. Zor günleri el ele vererek aşacağız. Üzerimize oynanan oyunları hep birlikte bozacağız” şeklinde mesajlarını ilettiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap