SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına kolbastı

Fırtına kolbastı

25 Nisan 2015 Cumartesi - 10:57








Trabzon tarihinde ilk kez ev sahipliği yaptığı EuroChallenge Final Four gerek atmosferi gerekse şölenlerle muhteşem başladı. Hayri Gür’ü dolduran taraftarların bu şölene ortak olmasıyla Final Four heyecanı bir o kadar daha arttı. Ancak Trabzonspor Medical Park bu heyecana aynı hızla başlayamadı. Maçın başında bir türlü pota altındaki etkisini gösteremeyen Bordo-Mavililer 8-0’lık serinin ardından şeytanın bacağını kırdı.

Yavaş yavaş da olsa farkın artmasına engel oldu. Her geçen dakikada oyuna ağırlığını koyan Medical Park ilk periyotu yenik kapattıysa da ikinci periyotta gerek hücumda gerekse pota altında rakibine nefes aldırmadı. İlk yarıyı 7 sayılık üstünlükle kapatan Trabzonspor Medical Park üçüncü çeyrekte de oyundaki üstünlüğünü korudu. Özellikle Hardy’nin attığı sayılar Trabzonspor Medical Park’ı ayakta tutarken arkadaşlarının da ona eşlik etmesiyle Fırtına oyunda etkisini gösterdi.

Son çeyreğe skor avantajıyla giren Nenad Markovic dakika almamış oyuncularını sahaya sürerek adeta şova şov kattı. Trabzonspor Energia karşısındaki üstün oyunuyla aldığı farklı skor bu kupanın alıcısı olduğunu kanıtladı. Tabi bu başarıda bir pencere de taraftarlara açmak gerek. Her ne kadar bilet fiyatları biraz fazla olduysa da Hayri Gür’ü dolduran Bordo-Mavili basketbol severler kuşkusuz tezahüratlarıyla Dev Adamlar için itici gücü oldu. Final Four da bilet fiyatlarını artıran Bordo-Mavili yetkililere de bir mesaj göndermek istiyorum.

Bürokrasilerin biletsiz girdiği karşılaşmada öğrenciler ve taraftarlara bu fiyat biraz acımasız oldu. Böylesine bir organizasyona ev sahipliği yapan salona Hayri Gür’ün ismini verip yaşatanlara da teşekkürü borç biliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap