SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına lige döndü

Fırtına lige döndü

15 Kasım 2015 Pazar - 10:51








Trabzonspor Medical Park, Türk Telekom ile Ankara’da karşılaştı. Lig sonunda bulunan iki takımın da galibiyete şiddetle ihtiyacı vardı. Bordo-Mavililer tüm maçlarda iyi oynamasına rağmen galibiyetle bir türlü tanışamamıştı. Bu maçı kazanma mecburiyeti vardı.

Bunu başararak ligdeki ilk galibiyetiyle tanıştı. İlk periyotta Telekom’un ezici üstünlüğü olsa da ev sabihi attı, konuk takım takip etti. 23-16 Telekom üstünlüğüyle ilk periyot tamamlandı. Trabzonspor hep böyle yapıyor. ‘Önce bocalıyor sonra uyanıyor derken zaman yetmiyor’ desek yeridir. Telekom ilk yarı hep önde oldu.

Fırtına ilk yarı bitimine az bir süre kala kaptığı topu turnikeden bulduğu sayıyla 44-43 önde tamamladı. 3. Periyotta Trabzonspor kazanmak için inanmıştı. Takımın kazanmak için enerji dolu en az bir oyuncusu olması gerekti. Son periyoda Bordo-Mavililer 66-64 önde girdi.

Telekom pota altında, Trabzonspor da üçlük atışlarda etkili olunca kazanan taraf konuk ekip oldu. Son periyoda kadar ekipler birbirinden hiç kopmadı. Belli ki son anda hata yapan kaybedecekti. Son dakikalarda Türk Telekom iyi savunma yapsa da Trabzonspor maçı alacağına inanmıştı. Nitekim fırtına Ankara’da kopunca, salondan 90-80’lik üstünlükle ayrılmış oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap