SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtınada olağanüstü hal

Fırtınada olağanüstü hal

02 Mart 2016 Çarşamba - 11:16




Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetleriyle ligin alt sıralarına doğru giden Trabzonspor'da, Konyaspor maçı öncesi olağanüstü





Spor Toto Süper Lig'de sıkıntı üstüne sıkıntı yaşayan Trabzonspor, kritik bir sürece girdi. Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetleriyle ligin alt sıralarına doğru gerileyen bordo-mavililer, ligde istikrar yakalayamadı. 1 maç eksiğiyle sadece 27 puanı olan Trabzonspor tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşarken, küme düşme potasının üst sırasında yer alan Medicana Sivasspor ile arasındaki puan farkını 9'a indirdi. Bordo-mavililer sırasıyla Konyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Beşiktaş ile oynayacağı 3 maça sezonun en önemli kritik maçları olarak gündemine alırken, kulübün ekonomik sorunları yanı sıra diğer yaşanan gelişmelerle ilgili olarak yoğun bir mesai harcayan Başkan Muharrem Usta da kritik sürece odaklandı. Kurmaylarıyla sürekli görüşme halinde olan Usta, Teknik Direktör Hami Mandıralı'dan takımın son durumu hakkında sürekli bilgi alırken, neler yapılması gerektiği noktasında görüş alışverişinde bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap