SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'nın hedefindeki üçlü

Fırtına'nın hedefindeki üçlü

14 Mart 2016 Pazartesi - 10:09




Gelecek sezonların kadrosunu kurmayı hedefleyen Trabzonspor’da, scout ekibinin takip ettiği isimler yavaş yavaş ortaya çıkıyor.





50’nci yılda şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda önümüzdeki sezon iskelet kadro kurmanın peşinde olan Trabzonspor’da scout ekibi iş başında. Hem Türkiye hem de Avrupa’da keşifte olan scout ekibinin Türkiye’den takip ettiği iki isim ortaya çıkarken, Avustralya’dan da menajerlerin önerisiyle genç bir oyuncu üzerinde araştırma yapılmaya başlandığı kaydedildi. Bordo-Mavililer’in Torku Konyaspor’da başarılı bir sezon geçiren orta saha oyuncusu Abdou Razack Traore ile Osmanlıspor’da istikrarlı bir görüntü çizen Aminu Umar ile ilgilendikleri belirlendi. Scout ekibinin radarındaki bir başka isim ise Avustralya A Ligi ekiplerinden Brisbane Roar’da 18 maçta 17 gol atan Jamie Macleren olduğu ortaya çıktı.

Aminu UMAR

U20 Dünya Kupası’nda keşfedilen Nijeryalı orta saha oyuncusu 2013-2014 sezonunda Samsunspor’a transfer olmuştu. Samsunspor’daki ekonomik kriz nedeniyle geçen sezon Osmanlıspor’a transfer olan futbolcu, buradaki çıkışını sürdürüyor. Bu sezon 20 maçta 5 gol, 3 asisti bulunan 21 yaşındaki oyuncunun bonservisi 2 milyon Euro civarında gözüküyor.

Jamie Macleren

İngiltere’nin köklü ekiplerinden Blackburn Rovers’in alt yapısında yetişen Avustralyalı forvet, son yıllarda yakaladığı çıkışı sürdürüyor. U20 Dünya Kupası’nda Türkiye’ye karşı golü bulunan 22 yaşındaki futbolcu Avustralya A Ligi ekiplerinden Brisbane Roar’da bu sezon 18 maçta 17 gol attı. 2017’de kulübüyle sözleşmesi bitecek olan futbolcunun bonservis bedeli 450 bin Euro olarak gösteriliyor.


Abdou Razack Traore

Burkino Fasolu futbolcu, Konyaspor’da kiralık olarak forma giyiyor. Bonservisi Karabükspor’da olan 27 yaşındaki oyuncu bu sezon 21 maçta 5 gol attı. Forvet arkası, sağ ve sol kanatta da görev yapan oyuncuyu Karadeniz ekibi takas yoluyla kadrosuna katmayı düşünüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap