A+ A-
Yorum
10

Abdullah Avcı: "Taraftarın duygularını anlıyorum"

Yayın Tarihi: 30.08.2024 - 00:03
Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Avrupa'ya veda ettikleri St. Gallen maçı sonrası; "Toparlanıp lige en iyi şekilde döneceğiz. Taraftarın duygularını anlıyorum. Bununla ilgili bir yorum yapmanın iyi olacağını düşünmüyorum." açıklamasında bulundu.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında İsviçre’nin St. Gallen takımını konuk etti. Mücadelenin 120 dakikası 1-1 sona erdi. Penaltılarda 5-4 kazanan St. Gallen turu atlayan taraf oldu.

Maçın ardından Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı açıklamasında; "Zaman zaman baskıları iyi yaptık aslında. Topu kaptığımızda fazla coşku nedeniyle top kayıpları oldu. Rakibi oyuna ortak ettik. İkinci yarı ve uzatma bölümü dahil her şeyi deneyen bir takım vardı. İki maçın bütününe bakınca çok üzüldük. Futbolun içinde bunlar var. Penaltılarla kaybettik." dedi.

ABDULLAH AVCI: "TARAFTARIN DUYGULARINI ANLIYORUM"

Deneyimli teknik direktör; "Taraftardan özür diliyoruz. 3 gün sonra bir maç daha var. Toparlanıp lige en iyi şekilde döneceğiz. Taraftarın duygularını anlıyorum. Bununla ilgili bir yorum yapmanın iyi olacağını düşünmüyorum. Bu takım daha iyi bir takım olacak. Bu konuda iddialıyım. Üzgünüz ama yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Etiketler