A+ A-
Yorum
10

Abdullah Ercan: "Abdullah Avcı görevden ayrılabilir"

Yayın Tarihi: 12.08.2024 - 12:49 | Güncelleme Tarihi: 12.08.2024 - 15:07
Trabzonspor'un Sivasspor karşısındaki performansı sonrası eleştirilerin odağına oturan Abdullah Avcı, sert eleştirilere maruz kalmaya devam ediyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor, yeni sezona Sivasspor beraberliğiyle başlamasının ardından, teknik direktör Abdullah Avcı'nın koltuğunun sallandığını gündeme getirdi.

Bordo-mavili taraftarlar, Rapid Wien karşılaşmasında olduğu gibi Sivasspor maçında da Avcı’yı istifaya davet etti.

Efsane İsimden Abdullah Avcı'ya Sert Eleştiriler

Trabzonspor'un efsanevi ismi Abdullah Ercan, Abdullah Avcı'nın performansını eleştirerek dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Tecrübeli teknik adam, takımın oyun kalitesinin düşük olduğunu ve beklentilerin altında kaldığını vurguladı.

Ercan, “Trabzonspor'un oyunu keyif vermiyor. Maçı izlerken bir an önce bitsin modunda izliyorum. Hem atak yapamıyor hem de defans yapamıyor. Bu takım daha iyi oynar, kurguda bir sıkıntı var” ifadelerini kullandı.

Zamanlama eleştirisi: Enis Destan ve Orsic

Ercan, genç oyuncu Enis Destan’ın maça giriş dakikasının 87 olmadığını, 60'larda oyuna alınması gerektiğini belirtti.

Ayrıca, Orsic'in kullanılması gerektiğini ve bu oyuncunun süre almadığını ifade ederek, “Anlamakta zorluk çekiyorum. Çok sıkıntılı bir süreç var” dedi.

Abdullah Avcı görevden ayrılabilir

Gazeteci Hakan Yoloğlu'nun, "Ertuğrul Doğan ile Abdullah Avcı'nın ilişkisi başkan-teknik direktör ilişkisinin ötesinde. Tepkiler yükselirse Avcı görevden ayrılabilir" şeklindeki yorumuna Ercan, "O zaman bıraktı mı, kaçtı mı? Bence bırakmadı, kaçtı" şeklinde yanıt verdi. 

Bu Zor Dönem Hemen Aşılmalı

Ercan, "Büyük camialarda çözüm üretemiyorsan, birileri bunun sorumluluğunu almalı" diyerek, Trabzonspor'un yaşadığı bu zor dönemin bir an önce aşılması gerektiğine dikkat çekti.

Trabzonspor taraftarları ve camiası, bu eleştirilerin ardından Avcı’nın geleceği konusunda endişelerini dile getirirken, takımın performansının düzelip düzelmeyeceği merakla bekleniyor.