A+ A-
Yorum
10

Antalyaspor'dan müthiş geri dönüş!

Yayın Tarihi: 26.08.2024 - 14:20
Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, ilk yarısını 2 farkla geride kapattığı maçın ikinci yarısında yaptığı geri dönüşle Hatayspor'u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada 5 golün yanı sıra 3 penaltı ve 1 de kırmızı kart vardı.

Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, sahasında Hatayspor'u ağırladı. Nefes kesen mücadeleyi kazanan taraf, 2 farklı mağlubiyetten geri gelen ve 3-2'lik üstünlüğü elde eden Antalyaspor oldu.

Hatayspor, 26. dakikada penaltıdan Carlos Strandberg'in attığı golle öne geçerken İsveçli oyuncu, 32'de de takımı adına farkı 2'ye çıkarmayı başardı. 44. dakikada Ramzi Safuri, Antalyaspor'da penaltı vuruşundan faydalanamadı. 51. dakikada Hatayspor, Guy-Marcelin Kilama'nın kırmızı kartı ile 10 kişi kaldı. 60. dakikada Thalisson, Antalyaspor adına farkı 1'e indirdi. 66. dakikada Moussa Djenepo'nun golü skoru eşitledi. Uzatma dakikalarında bir penaltı daha kazanan Antalyaspor, 90+4. dakikada Braian Samudio'nun penaltı vuruşunda hata yapmaması sonucunda 3-2 öne geçti ve karşılaşmadan da bu skorla galip ayrılmayı başardı.

Ligde ilk galibiyetini alan Antalyaspor, 3 maç sonunda 4 puana ulaşırken henüz galibiyetle tanışamayan Hatayspor ise 3 maç sonunda 1 puanda kaldı.

 
Etiketler