A+ A-
Yorum
10

Arda Güler: Hayallerimiz daha da büyük

Yayın Tarihi: 10.09.2024 - 00:14
Türkiye'nin İzlanda'yı 3 - 1 mağlup ettiği maçın sonunda yetenekli millimiz Arda Güler açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
Kaynak:FOTOMAÇ

Soyunma odasında harika bir atmosfer var. Bu güzel atmosferde galibiyet elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Galler'de çok iyi oynamadık ama geçen maçtaki hatalarımızdan ders çıkarıp daha iyi performans sergiledik. Taraftarımıza ve halkımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz.

GALİBİYETİN ANA MİMARI KEREM ABİ

Organizasyon açısından çok başarılı bir performans sergiledik. Kerem abi inanılmaz bir oyun ortaya koydu ve galibiyetin ana mimarı oldu. Hepimiz bu başarıyı birlikte kutladık. Daha fazla gol atabilirdik ama kazandığımız için çok mutluyuz.

KENDİMİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM

Modern futbolda her iki yönü de iyi yapmamız gerekiyor. Kendimi geliştirmek için sürekli çalışıyorum ve maç oynadıkça bu konuda ilerleme kaydedeceğimi düşünüyorum. Hocalarımın taleplerini yerine getirmeye gayret ediyorum. Bugün gördüğünüz gibi, takım içinde çok güzel bir aile ortamı var. Oynayan ve oynamayan herkes birbirini destekliyor. Hayallerimiz büyük ve bu hedefler doğrultusunda birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Halkımızı mutlu etmeye devam edeceğiz, inşallah.

Etiketler