A+ A-
Yorum
10

Ayıp! Eller aya biz yaya

Yayın Tarihi: 31.08.2024 - 09:30
Avrupa Kupaları’nda yola devam edemeyen tek takım Trabzonspor oldu… Bu rezaleti bize yaşatanlar, bu başarınızdan dolayı, yaptıklarınız için hepinize sonsuz teşekkürler!..
Kaynak:HABER MERKEZİ

5 takımla katıldığımız Avrupa Kupaları’nda 4 takımımız adlarını Avrupa Ligi ve Konferans Ligi gruplarına yazdırmayı başardı. Tek başarısızlığı ise maalesef, biz yaşadık. Suç belli… Suçlu belli…

BAŞARISIZLIK bağıra bağıra, ‘Geliyorum’ derken, suskun kalmaması gerekenler 3 maymunu oynadı. Biz, ‘Bu teknik direktörle Trabzonspor bırakın hedeflerine gitmeyi, Edirne’nin dışına gidemez’ dediğimizde, kafalarını kuma gömenler, yan yollara çevirenler, şimdi, ince ince ‘ondan nasıl kurtuluruz’un planlarını yapıyor.

HEPSİNİN kafasında, ‘Abdullah Avcı istifa etsin gitsin. Tazminattan kurtulalım’ düşüncesi tavan yapmış durumda. Peki eder mi? Vücut dilinden anladığımız, yaşanan onca başarısızlığa, yaşanan onca tepkiye rağmen hala koltukta oturmaya çalıştığını görünce, ‘Abdullah Avcı o parayı almadan gitmez’ diyoruz.

EDİRNE’DEN ötesini ‘zul’ gören, Trabzon’u hala Başakşehir ile karıştıran Abdullah Avcı, Avrupa’da yerlerde sürünmeye devam ediyor. Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor’da toplam 49 karşılaşmada görev alan Abdullah Avcı, 13 galibiyet, 11 beraberlik ve 25 mağlubiyet elde etti. Bu kötü tablo, bu sezon tavan yaptı. Rapid Wien karşısında 2 maçı da kaybeden Avcılı Trabzonspor, St. Gallen gibi sıra takımına da penaltılarla elendi ve ‘Elveda Avrupa’ dedi.

Avcı’ya protesto

ST Gallen maçı sonrası Trabzonlu gazeteciler basın toplantısına girmeyerek Abdullah Avcı’ya tepki gösterdi. Sadece ajanslar, haber verebilmek için basın toplantısında yer aldı. Gazetecilerin bu protestoyu kulübün medya whatsapp grubundan çıkarılan Atakan Kadıoğlu için yaptıkları belirtildi.

Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler