A+ A-
Yorum
10

Beşiktaş'ın fikstür kabusu!

Yayın Tarihi: 07.09.2024 - 11:57
Beşiktaş'ın sezon fikstüründe büyük bir şanssızlık yaşandı. Şubata kadar oynanacak Avrupa'da oynanacak maçların ardından yapılacak maçlar dikkat çekti.
Kaynak:MİLLİYET

Beşiktaş sezona görkemli bir giriş yapıp, Süper Kupa zaferi sonrası tüm kulvarlarda iddialı olacağı mesajını verdi. Immobile, Rafa Silva, Paulista gibi nokta atış transferlerle her kupaya talip olan siyah-beyazlılar’ı, milli ara sonrasındaki takvim ise düşündürüyor. Değişen formatı nedeniyle Avrupa Ligi’nde yoğun bir mesai verecek olan siyah- beyazlılar, yurda dönüşte ise adeta yollara düşecek.

BİRBİRİNDEN ZORLU MAÇLAR

Şubat ayına kadar Avrupa Ligi’nde tam 8 karşılaşma oynayacak olan Van Bronckhorst ve öğrencileri, bu mücadelelerin ardından ise lig karşılaşmalarının tamamını dış sahada oynayacak. Beşiktaş bu 8 karşılaşmanın 6’sında İstanbul dışına çıkmak zorunda. İstanbul’da oynanacak mücadeleler ise zirve hesapları yapan Galatasaray ve Başakşehir’e karşı.

ŞUBAT'TA SİVAS DEPLASMANI

Fikstürün bu zorlayıcı tablosu, milli ara sonrası için Beşiktaş’ı en fazla zorlayacak etken olarak gözüküyor. Avrupa sonrası çıkacağı 8 mücadelede; sırasıyla Kayserispor, Gaziantep, Galatasaray, Başakşehir, Hatayspor, Adana Demirspor, Antalyaspor maçlarına çıkacak Kartal, Sivas deplasmanını da iklim şartlarının en zorlu olduğu şubat ayında oynayacak.

 

İŞTE O FİKSTÜR:

Ajax-BEŞİKTAŞ

Kayserispor-BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞ-Frankfurt

Gaziantep FK-BEŞİKTAŞ

Lyon-BEŞİKTAŞ

Galatasaray-BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞ-MALMÖ

Başakşehir-BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞ-Maccabi Tel Aviv

Hatayspor-BEŞİKTAŞ

Bodo/Glimt-BEŞİKTAŞ

Adana Demirspor-BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞ-Athletic Bilbao

Antalyaspor-BEŞİKTAŞ

Twente-BEŞİKTAŞ

Sivasspor-BEŞİKTAŞ