A+ A-
Yorum
10

Beşiktaş'ta ayrılık çıkmazı!

Yayın Tarihi: 04.09.2024 - 09:46
Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, "Amartey, Chamberlain ve Aboubakar'ı göndermeye çalışıyoruz. Arkadaşlar canla başla mücadele ediyorlar. Transferde bundan sonra bir hamle olabilmesi için mucize lazım. Elimiz kolumuz bağlanıyor" dedi.
Kaynak:TRT SPOR

İzmir Beşiktaşlılar Derneğini ziyaret eden Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, gazetecilere yaptığı açıklamada son olarak Joao Mario'yu siyah -beyazlı renklere bağladıklarını, transfer yapmada bir sıkıntılarının olmadığını ancak mevcut oyuncuları göndermekle ilgili sorun yaşadıklarını söyledi.

Gönderilmek istenen oyuncuların ayrılmayı kabul etmediğini aktaran Yücel, "Elimiz kolumuz bağlanıyor. Çünkü bu oyunculara lisans çıkartmadığımız takdirde haklı fesih maddesinden yararlanarak sözleşmesindeki tüm ücreti talep ediyorlar. Şu an Amartey, Chamberlain ve Aboubakar'ı göndermeye çalışıyoruz. Bununla alakalı arkadaşlar canla başla mücadele ediyorlar. Transferde bundan sonra bir hamle olabilmesi için mucize lazım. İlgilenen arkadaşlardan, 'hallettik, çözdük, gönderiyoruz' haberi gelmesi gerekiyor ki biz de hemen transfere yönelelim." ifadelerini kullandı.