A+ A-
Yorum
10

Beşiktaş'ta yabancılar gitmiyor!

Yayın Tarihi: 05.09.2024 - 14:36
Beşiktaş Genel Sekreteri Kaan Şakul, "14 yabancıya düşmemiz gerekiyor. Fakat problem yaşıyoruz. Yaşadığımız problemler çok acayip. Oyuncunun tüm parasını karşılayacak kulüp buluyoruz, hiç zararı yok. Fakat yine de 'hayır' diyor" ifadelerini kullandı.
Kaynak:TRT SPOR

Beşiktaş Genel Sekreteri Kaan Şakul, siyah-beyazlılarda kadroda düşünülmeyen oyuncularla ilgili yaşanan sıkıntıları anlattı.

Şakul, "13 Eylül'e kadar 14 yabancıya düşmemiz gerekiyor. Fakat göndermek istediğimiz oyuncularımızla problem yaşıyoruz. Yaşadığımız problemler çok acayip. Oyuncunun tüm parasını karşılayacak kulüp buluyoruz, herhangi bir zararı yok. Fakat yine de 'hayır' diyor. Göndermek istediğimiz 3 ismi de UEFA kadrosuna vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.

"Amartey için şu ana kadar 7 yazılı teklif geldi"

Daniel Amartey için şu ana kadar 7 yazılı teklif geldiğini bildiren siyah beyazlıların genel sekreteri, Ganalı oyuncunun Al - Shabab'ın teklifini Dubai'de oynamak istememesi gerekçesiyle ret ettiğini bildirdi.

Ganalı stopere Eyüpspor'un da yakın zamanda teklif yaptığını söyleyen Şakul, Amertey'in bu teklifi de reddettiğini belirtti. Amartey'e bir yıllık alacakları karşılığında yollarını ayrılmak istediklerini de vurgulayan Kaan Şakul, Ganalı stoperin ilk önce bu teklifi kabul ettiğini fakat sonrasında "takımda kalıp Ocak ayında ayrılmak istediğini tarafımıza bildirdi" ifadesini kullandı.

"Alex Oxlade-Chamberlain de vazgeçti"

Alex Oxlade-Chamberlain hakkında da konuşan Şakul, “İlk gidecek isimdi. Kendisine bir kulüp bulacağını düşünüyordu. Bize bir fiyat verdi. 'Öderseniz giderim' dedi. Fakat o da vazgeçti." dedi

İngiliz orta sahanın Ocak ayına kadar takımdan ayrılmak istemediğini söyleyen Beşiktaş Genel Sekreteri Kaan Şakul, "Chamberlain'in kampa gelmemesi Giovanni van Bronckhorst’un kararıydı. ” şeklinde konuştu.

"CAS'tan 1 milyon 400 bin avro ceza geldi"

CAS'tan ceza aldıklarını da bildiren Kaan Şakul, “Valerien Ismael ve Rachid Ghezzal’ın menajer komisyon ödemelerinden Bir milyon 400 bin avro geldi. Biz yeni sezon için mücadele verirken geçmişten böyle bir ceza gelmesi bizi üzüyor” ifadesini kullandı.

"Bead Friedel'dan memnunuz"

Bead Friedel’ın görev tanımı hakkında da konuşan Şakul, "Birleşik Amerikalı spor adamının işi sadece futbolcu satışı değil. Scouting konusu, geleceğe yatırım birçok konuyu kapsıyor." dedi. Friedel'ın problem yaşanan isimlere en az 4-5 teklif getirdiğini söyleyen siyah beyazlıların genel sekreteri, "Biz yönetim olarak kendisinden memnunuz" vurgusu yaptı.