A+ A-
Yorum
10

Beşiktaş'tan Sadio Mane bombası!

Yayın Tarihi: 09.09.2024 - 09:47
Siyah-Beyazlılar, Suudi Arabistan’ın Al Nassr kulübünde oynayan dünyaca ünlü futbolcu Sadio Mane’yi bitirmek üzere.
Kaynak:SPORX

Yaz transfer döneminde yaptığı Ciro Immobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista gibi flaş transferlerle sezona çok hızlı giren Beşiktaş bir büyük hamleye daha hazırlanıyor. Kartal, Suudi Arabistan’ın Al Nassr kulübünde oynayan dünyaca ünlü futbolcu Sadio Mane’yi bitirmek üzere.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat geçen hafta Suudi Arabistan’a giderek, aynı zamanda yakın dostu olan Al Nassr Başkanı Musalli El-Muammer ile görüşme gerçekleştirmişti.

Görüşmede, Beşiktaş ve Al Nassr arasında, futbolcu transferlerinde iki kulübün birbirlerine öncelik sağlaması konusunda prensip anlaşmasına varıldı. Arat bu görüşmede yakın dostu El-Muammer’den Mane transferinde kolaylık istedi.

Mane’nin de gözden çıkarıldığı Al Nassr’da daha fazla oynamak istemediği, kariyerine Müslüman bir ülkede devam etme arzusunda olduğu için Beşiktaş’a sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Beşiktaş’a bu transferde ünlü bir iş insanının da finansal destekte bulunacağı öğrenildi ancak siyah beyazlı ekibe Mane ve Al Nassr’ın ikna edilmesi yetmeyebilir. Halihazırda 17 yabancı oyuncusu olan ve zaten 3 fazlası bulunan Beşiktaş, Mane’yi transfer etmek istiyorsa 4. bir oyuncu ile yollarını ayırmak veya sözleşmesini dondurmak zorunda. Aboubakar, Chamberlain ve Amartey gidecekler listesinde ilk sırada.

Şu andaki piyasa değeri 15 milyon Euro seviyesinde bulunan ve kulübüyle olan kontratı 2026 yılına kadar süren SadioMane, yeni sezonda Al Nassr formasıyla 4 maçta 358 dakika sahada kaldı. Mane, 2 asistlik performans sergiledi. Yıldız futbolcu, Premier Lig ekibi Liverpool forması giyerken büyük bir çıkışa imza atmış ve önemli başarılar elde etmişti.