A+ A-
Yorum
10

Beşiktaş'tan transferde ters köşe!

Yayın Tarihi: 18.08.2024 - 11:50
Beşiktaş'ta savunma hattına yapılması planlanan takviye konusunda sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların, 27 yaşındaki stoper için harekete geçtiği aktarıldı.
Kaynak:MİLLİYET

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta tüm gözler sol stoper ve sol bek transferine çevrildi. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda sürpriz bir hamlede bulunduğu öne sürüldü.

Süper Lig devinin, Paraguaylı futbolcu için harekete geçtiği belirtildi. 27 yaşındaki savunmacının Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı aktarıldı.

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş, Getafe forması giyen Omar Alderete'nin peşine düştü. Siyah-beyazlıların, 27 yaşındaki stoperi transfer etmenin planlarını yaptığı aktarıldı. 

Omar Alderete'nin Getafe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Tecrübeli savunmacının güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Cerro Porteno altyapısında yetişen Omar Alderete daha sonra Gimnasia, Huracan, Basel, Hertha Berlin, Valencia ve Getafe'de oynadı. Getafe, 2023-2024 sezonu başında tecrübeli stoper için 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Omar Alderete, Paraguay Milli Takımı'nda 20 karşılaşmada süre aldı. 27 yaşındaki stoper, bu müsabakalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı.