A+ A-
Yorum
10

BİTİRİM İKİLİ, SÜPER LİG’İ SALLIYOR!

Yayın Tarihi: 26.11.2025 - 11:05 | Güncelleme Tarihi: 26.11.2025 - 11:52
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor’un 2 forveti Paul Onuachu ve Felipe Augusto, attıkları gollerle Fırtına estiriyor.

Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 13’üncü haftasında Başakşehir’i İstanbul’da 4-3 mağlup eden Trabzonspor zirve iddiasını perçinledi.

Lider Galatasaray’ın 4, ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin 3 puan gerisinde yer alan bordo-mavililer, şampiyonluk umutlarını taze tutarken, her hafta üzerine koyarak taraflı tarafsız herkesin övgüsünü alıyor.

Trabzonspor’un elde ettiği bu başarıda birçok isim ön planda ancak iki oyuncunun hem skora hem de oyuna katkıları çok fazla.

Bu isimler forvet hattının ele avuca sığmaz ikilisi, Paul Onuachu ve Felipe Augusto.

Süper Lig’de 13 hafta geride kalırken Onuachu attığı 9 golle Trabzonspor’u zirveye taşırken Gol Krallığı yarışında yine aynı sayıya ulaşan Başakşehirli Eldor Shomurodov’la yarışıyor.

Fırtına’nın bir diğer forveti Felipe Augusto da attığı 6 golle, takımın skor yükünü sırtlayan isim olarak dikkat çekiyor.

Trabzonspor’un bu sezon kaydettiği 22 golün 15’indi imzası olan Onuachu ve Augusto, alınan 28 puanda da önemli katkıda bulundular.

Bordo-mavili takımı ‘Süper İkilisi’ bununla da kalmadı.

Ouachu ve Felipe Süper Lig’de attıkları toplam 15 golle bir çok takımı geride bıraktı.

Lig 5’incisi Göztepe takım halinde rakip ağlara 15 gol bırakırken Trabzonspor’un Süper İkilisi’nin attığı gole ancak ulaşabildi.

11 gol atan Kocaelispor, 13 gol atan Alanyaspor, yine 13 gol atan Antalyaspor ile Kasımpaşa, 7 gol atan Eyüpspor, 13’er kez rakip ağları havalandıran ligin en altındaki Kayserispor ve Karagümrük, takım olarak Onuachu ve Felipe’nin gollüne ulaşamadı.

Etiketler