A+ A-
Yorum
10

Bordo Mavi 61 Şimdi Daha Güçlü

Yayın Tarihi: 26.08.2024 - 12:16
Royal Villa Hotel, voleybolda Trabzon’un gururu Bordo Mavi 61 Spor Kulübü’ne sponsor oldu.
Kaynak:KARADENİZ ÖZEL HABER

Yapılan imza töreninde Villa Otel sahibi Armağan Yavuz ve Bordo Mavi 61 Spor Başkanı Selahattin Baba da yer aldı

TVF Kadınlar 2. Lig’de yer alan Bordo Mavi 61 Spor Kulübü, Trabzon’un Arsin ilçesinde faaliyet gösteren Royal Villa Hotel ile sponsorluk anlaşması yaptı.Royal Villa Hotel önünde gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Selahattin Baba ve Royal Villa Hotel sahibi Armağan Yavuz hazırlanan sözleşmeye imza atarak hayırlı olsun temennisinde bulundular. İmza törenine Baba ve Yavuz’un yanı sıra Kulüp Başkan Yardımcısı Kenan Özcan ve Royal Villa Hotel yetkilileri de katıldı.

TÖRENDE konuşan Başkan Baba, “Önemli bir sponsorluk anlaşması imzalıyoruz. Bizimle beraber yol yürüdükleri için Royal Villa Hotel Sahibi Armağan Yavuz beye ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Armağan beyin kızı da bizim altyapımızda görev alıyor. Geleceği parlak bir kızımız. İlerleyen zamanlarda inşallah A takıma çıkar ve formamızı terletir. Mutluyuz. Bu gibi sponsorluklarla berabere takımızın daha güçlü bir şekilde yol alacağına inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ROYAL Villa Hotel sahibi Armağan Yavuz da, voleybolda önemli başarılar elde eden Bordo Mavi 61 Spor Kulübü’ne sponsor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, “Sosyal sorumluluk projesi içerisinde geleceğimiz teminatı olan gençlerimiz adı altında Trabzon Bordo Mavi 61 Spor Kulübü voleybol takımına sponsor olmaya karar verdik. İnşallah gelecekte voleybolcularımıza ve kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün
Etiketler