A+ A-
Yorum
10

Bu enkazın sorumlusu mevcut Başkan ve Yönetimidir

Yayın Tarihi: 28.10.2024 - 10:31
Futbol otoriteleri ve usta isimler Göztepe karşısında alınan tarihi yenilginin faturasını Trabzonspor'un 1 numaralı ismine kesti
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor, İzmir'de neredeyse maçın tamamına yakın kısmını 10 kişi oynayan Göztepe’ye 2-1 kaybederken ortaya koyduğu ruhsuz futboluyla sevenlerini kahretti. Takımda, Uğurcan dışında skora isyan eden tek ismin olmaması ise takım planlamasının, yapılan 13 transferin skandal boyutlarda olduğunu gösterdi. Bordo-mavili takımın genel durumunu Göztepe maçı üzerinden değerlendiren futbolun usta isimleri, mevcut tablonun baş sorumlusu olarak Trabzonspor Başkanını gösterdi.

CEMAL ERSEN (MİLLİYET): “Şenol Güneş ne yapsa nafile. Aldığı miras değil enkaz adeta. Sorumluları belli. Abdullah Avcı’nın tercihleri ve onun her istediğini sorgusuz yerine getiren başkandır” dedi.

TOLGA ZENGİN (ESKİ FUTBOLCU): “Yapılan transferler çok düşündürücü. Hem de Trabzon gibi futbol şehri dediğimiz bir yerde. Ya 1-2 transferde hata yapılabilir. Transfer riski iş ama 4 orta saha oyuncusunda hata olur mu? Keza stoper transferinde. Bunları kim aldırdı? nasıl alındı? Akıl alacak gibi değil.

MUSTAFA ÇULCU (ESKİ HAKEM): Trabzonspor'da yaşanan sıkıntıların temel sancıları sezon başı yapılan hatalı kadro mühendisliğinden kaynaklandığı net görülüyor.

İSKENDER GÜNEN (ESKİ FUTBOLCU): İlk yarı bitiminde Trabzon'un korneri yok! Şutu yok! Atak girişimi yok! Bunları bir kenara bırakalım, birbirini tamamlayan iki pası yok! Yokların bu kadar çok olduğu bir yerde oynadığınız oyunun görüntüsü ortaya çıkar.

Efsane golcü Tuncay Soyak isyan etti:

TAHA’YI BEDAVAYA GÖZTEPE’YE VER OYNATMADIĞIN SERDAR VE BATAGOV’A 4.5 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDE!

TRABZONSPOR’UN eski futbolcularından Tuncay Soyak da oynanan kötü futbol ve alınan yenilgiye tepki gösteren isimlerden birisi oldu. Yönetimin sezon başında çok hatalı bir transfer politikası uyguladığına dikkat çeken Tuncay Soyak, “Israrla Paul Onuachu’nun alınmasını istedik. Bu takımın forveti Onuachu’dur. Ancak inat edildi. Almadılar. Şenol hocanın yapacağı çok fazla bir şey yok gibi görünüyor. Yanlış öyle çok ki, oynatmadığın Serdar Saatçı’ya 2.5 milyon euro, kadro dışı bıraktığın Batagov’a 2 milyon euroya yakın bonservis ödedin. Taha’yı ise bedavaya Göztepe’ye gönderdin. Birileri bizim aklımızla oynuyor. Allah Trabzonspor’un yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün