Bu transfer gerçekleşirse, ‘Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nda yer yerinden oynayacak! DÜNYA YILDIZINI TRABZONSPOR’A ÖNERDİLER!
Yayın Tarihi: 06.09.2025 - 21:35
Kaynak:HABER MERKEZİ
Menajerler, Borussia Dortmund’un milli orta sahası Salih Özcan'ı Trabzonspor’a önerdi.
Gelen bilgilere göre; Salih ile yolları ayırma kararı olan Borussia Dortmund Kulübü, 27 yaşında 1.83 boyundaki milli futbolcu için 5 milyon euro bonservis bedeli istedi.
YETKİLİ MENAJER TEKLİFİ İLETTİ
Alman ekibinin yetkilendirdiği menajer bu öneriyi Trabzonspor’a iletti.
Yönetim olur verir, Fatih Tekke de Salih Özcan’ı kadrosunda görmek isterse, transfere hız verilecek ve deneyimli yıldız, önümüzdeki hafta Trabzon’a çağrılacak.
SON 2 SEZONUNDA DÜŞÜŞE GEÇTİ
Ön libero mevkisinde dünyanın sayılı futbolcularından birisi olarak gösterilen Salih Özcan, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Alman ekibi Wolfsburg’ta geçirdi. Salih Özcan, 12 karşılaşmada görev yaptı.
2022’de 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Köln’den Borussia Dortmund’a transfer olan Salih Özcan, Dortmund’da toplam 86 maçı çıktı, 2 asist yaptı.
SALİH KARİYERİNİ TÜRKİYE’DE SÜRDÜRECEK!
Ünlü Alman gazetesi Bild’de yaptığı haberde, “Salih Özcan, kariyerine Türkiye’de devam edecek. Dortmund, Salih’i 5 milyon euroya satma kararı aldı” manşetini attı.
Salih Özcan 23 kez de A Milli Takımımızın formasını giydi.
