A+ A-
Yorum
10

Çaykur Rizespor'da hedef Yann Karamoh

Yayın Tarihi: 08.08.2024 - 17:13
yi bir kanat oyuncusu almak için girişimlerine devam eden Çaykur Rizesporlu kurmaylar, teknik direktör İlhan Palut’un da onay verdiği Yann Karamoh’un (26) transferi için düğmeye bastı

RİZESPOR'DA transfer hareketliliği yaşanıyor. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala atağa kalkan yeşil-mavili ekip, teknik direktör İlhan Palut’un verdiği liste doğrultusunda çalışmalarında sona geldi. Sol stoper, merkez orta saha ve kanat bölgesine takviye yapmak isteyen Çaykur Rizespor’da kanat bölgesi için sürpriz bir isim gündeme geldi. Karadeniz ekibinin bonservisi İtalyan Torino’da bulunan, her iki kanatta da görev yapabilen Yann Karamoh’u kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

KURMAYLARIN, İtalyan yetkilileriyle yaptıkları görüşmede Karamoh’u satın alma opsiyonuyla kiralamak istedikleri bildirildi. Geçen sezonun ilk yarısında 10 kez Torino forması giyen ve gol ya da asist yapamayan oyuncu, ikinci yarıda 12 kez formasını terlettiği Fransa’nın Montpellier takımında ise 274 dakika sahada kalıp 1 gol kaydetti. 2021-22 sezonunda da ülkemizde Fatih Karagümrük formasını da giyen 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunun, takımı Torino ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün
Etiketler