A+ A-
Yorum
10

Çaykur Rizespor'dan transfer harekatı!

Yayın Tarihi: 03.09.2024 - 09:48
Yeşil-Mavililerde stoper bölgesi için Viking forması giyen 25 yaşındaki Stoper Djibril Diop'un ismi ön plana çıkarken kanada Halil Akbunar ve kaleye Ersin Destanoğlu'nu almak için çalışmalar devam ediyor.
Kaynak:SPORX

Süper Lig'de üst üste yaşadığı kayıplarla taraftarını üzen Çaykur Rizespor yönetimi, milli arayı fırsata çevirmek istiyor.

Kadroya takviye yapmak için Avrupa'da transferin kapanmasını bekleyen Karadeniz temsilcisi kurmaylarının bu hafta içinde bombaları art arda patlatacağı öğrenildi.

Stoper bölgesi için Viking forması giyen 25 yaşındaki Stoper Djibril Diop'un ismi ön plana çıkarken kanada Halil Akbunar ve kaleye Ersin Destanoğlu'nu almak için çalışmalar devam ediyor. Norveç basınına yer alan habere göre Çaykur Rizespor'un Viking forması giyen 25 yaşındaki Stoper Djibril Diop ile el sıkıştığı yazıldı.

ERSİN DE İSTİYOR

Çaykur Rizespor'un kurmaylarının Norveç ekibiyle bonservis pazarlıklarını sürdürdüğü ve anlaşmanın an meselesi olduğu öne sürüldü. Halil Akbunar'la ilgili Eyüpspor'la büyük ölçüde anlaşan Karadeniz ekibi, oyuncuyu da ikna etmiş durumda. Beşiktaş'ta forma giyen Ersin Destanoğlu için ise temaslar sürüyor. Beşiktaş'ta fazla forma şansı bulamayan Ersin Destanoğlu'nun Rizespor'a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

PERFORMANSLARI

Ersin Destanoğlu, Beşiktaş'ta 111 maçta forma giydi. 136 kere kalesinde gol gören kaleci 37 maçta kalesini gole kapattı.

Djibril Diop, bu sezon Viking formasıyla 11 maça çıktı.

Geçen sezon Pendikspor formasıyla 37 maçta 5 gol 3 asistlik bir performans gösteren Halil Akbunar'ın bu sene Eyüpspor formasıyla 3 maçta 1 golü bulunuyor.