A+ A-
Yorum
10

Dört büyüklerden Türk bayrağına saldırıya sert tepki: “BAYRAK İNMEZ!”

Yayın Tarihi: 21.01.2026 - 11:26 | Güncelleme Tarihi: 21.01.2026 - 09:00
Nusaybin’de Türk bayrağına yapılan saldırıya Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan art arda tepki paylaşımları geldi.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Mardin’in Nusaybin ilçesinde sınır hattında bulunan Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırı, Türkiye genelinde büyük tepki topladı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, yaşanan olaya sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla sert tepki gösterdi.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, sınır hattında dalgalanan Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırı, kamuoyunda infial yarattı. Provokatif olarak nitelendirilen olayın ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken, saldırı birçok kesim tarafından kınandı.

Dört büyüklerden ortak duruş

Yaşanan olaya sessiz kalmayan Türk futbolunun dört büyük kulübü, Türk bayrağının Türkiye’nin bağımsızlığının ve birliğinin simgesi olduğunu vurgulayan paylaşımlarla tepkilerini ortaya koydu.

Tepkiler artarak sürüyor

Dört büyük kulübün paylaşımları kısa sürede binlerce etkileşim alırken, spor camiasının yanı sıra vatandaşlardan da saldırıya karşı çok sayıda tepki mesajı paylaşıldı.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

Etiketler