Dünya en seksi futbolcusuna büyük şok!
Yayın Tarihi: 19.11.2025 - 17:24
Kaynak:HABER MERKEZİ
Dünyanın en seksi kadın futbolcusu olarak gösterilen Alisha Lehmann, son bir yılda ikinci kez hırsızlık mağduru oldu. Alisha Lehmann söz konusu olayı esprili bir dille takipçileriyle paylaştı.
Dünyada kadın futbolunun en çok tanınan isimlerinden biri olan Alisha Lehmann, bu kez saha dışı bir olayla gündemde.
Ünlü futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla evine hırsız girdiğini açıkladı ve durumu mizahi üslubuyla anlattı.

"BİR DAHAKİ SEFERE EVİMİ SOYDUKTAN SONRA LÜTFEN TEMİZLEYİN"
Lehmann paylaşımında, "Bende Obsesif Kompulsif Bozukluk var. Bir dahaki sefere evimi soyduktan sonra lütfen temizleyin." ifadelerini kullandı.
Olayın ardından polis ekiplerinin inceleme başlattığı ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Yetkililer ve Lehmann, hırsızların hangi eşyaları aldığına veya olayın maddi boyutuna dair henüz resmi bir açıklama yapmadı.
DAHA ÖNCE DE BAŞINA GELDİ
Alisha Lehmann, başına gelen hırsızlık olayını ilk kez yaşamıyor.
Futbolcunun Juventus forması giydiği dönemde Torino’daki evine giren hırsızlar, yaklaşık yarım milyon euro değerinde eşya çalmıştı.