A+ A-
Yorum
10

Eyüpspor - Trabzonspor maçı ne zaman?

Yayın Tarihi: 01.09.2024 - 16:22 | Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 - 00:22
Eyüpspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…
Kaynak:NTVSPOR

Trendyol Süper Lig’de heyecan Eyüpspor - Trabzonspor mücadelesiyle devam ediyor. Bu sezon Avrupa kupalarına veda ederek beklentinin uzağında kalan Trabzonspor, Eyüpspor karşılaşmasıyla çıkış arıyor. Trabzonspor 2. haftayı bay geçerken 3. hafta oynayacağı Kayserispor müsabakası ise Avrupa kupası maçıyla ertelendi. Sezonun ilk maçında ise Sivasspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, Eyüpspor maçında galibiyetle tanışmak istiyor. Peki Eyüpspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ayrıntıları…

EYÜPSPOR - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

4. haftada oynanacak Eyüpspor - Trabzonspor mücadelesini Atilla Karaoğlan yönetirken yardımcılıklarını ise İbrahim Bozbey ve Suat Güz yapacak.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak mücadele 1 Eylül Pazar günü saat 19:15’te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

EYÜPSPOR 7 PUAN TOPLADI

Ligde yenilgisi bulunmayan takımlardan Eyüpspor, 3 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Sezonun ilk maçında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Eyüpspor, Bodrum FK'yi 4-1, Sivasspor'u da deplasmanda 1-0 yenerek 7 puan topladı.

TRABZONSPOR ÇIKIŞ ARIYOR

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında hafta içi İsviçre temsilcisi St. Gallen'e penaltılar sonucu yenilerek Avrupa'ya veda eden Trabzonspor ise şu ana kadar ligde 1 maç oynadı.

Sezonun ilk haftasında Net Global Sivasspor ile golsüz berabere kalan bordo-mavili ekip, 2. haftayı bay geçti. Trabzon ekibinin 3. haftadaki Kayserispor müsabakası ise Avrupa'da oynayacağı maç nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ileri tarihe ertelendi.