Fatih Tekke İsyan Etti! Doktor neden bu kadar sakat var?
Yayın Tarihi: 26.11.2025 - 17:02
Trabzonspor’da sakat oyuncu sayısının her geçen gün artıyor.
Trabzonspor’da sakat oyuncu sayısının her geçen gün artması, teknik direktör Fatih Tekke’nin canını sıkarken, genç hoca bugün sürpriz bir çıkış yaptı.
Takım doktoru Gökhan Özhan ile özel bir görüşme Fatih Tekke sakatlıkları devam eden oyuncularla ilgili bilgi aldı.
Kritik haftalara girildiği bu günlerde sakat oyuncuların biran önce takıma katılmasını isteyen Fatih Tekke, Dr. Gökhan Özen ve ekibinin bu konuda gerekirse ekstra mesai yapmasını da istedi.
Trabzonspor’da bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda sakatlıkları nedeniyle Folcarelli, Okay Yokuşlu, Wagner Pina, Rayyan Baniya, Onuralp Çevikkan, Stefan Savic, Anthony Nwakaeme, Salih Malkoçoğlu, Taha Emre İnce ve Erol Can Çolak yer almadı.
Başakşehir maçında sakatlanan ve operasyon geçiren Edin Vişça ise sezonu kapadı.
TRABZONSPOR’DAN 10 EKSİKLİ İDMAN!
Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 14’üncü haftasında Papara Park’ta Konyaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da hazırlıklar başladı. Bordo-mavili takımın idmanında eksik oyuncu fazlalığı dikkat çekti!
Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde bugün saat 15.00’te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana Tim Jabol-Folcarelli, Okay Yokuşlu, Wagner Pina, Rayyan Baniya, Onuralp Çevikkan, Stefan Savic, Anthony Nwakaeme, Salih Malkoçoğlu, Taha Emre İnce ve Erol Can Çolak katılmadı.
Anthony Nwakaeme, Salih Malkoçoğlu, Taha Emre İnce ve Erol Can Çolak’ın fizyoterapist eşliğinde çalıştığı bildirildi.
Okay Yokuşlu, Wagner Pina, Rayyan Baniya, Onuralp Çevikkan ve Stefan Savic ise çalışmaları salonda gerçekleştirdi.
Antrenmanın ilk 20 dakikalık bölümü basına açık yapıldı. Bordo-mavili futbolcuların son derece moralli oldukları görüldü.
Trabzonspor, Konya maçının hazırlıklarına yarın (27 Kasım Perşembe) devam edecek.
SİKAN NEDEN UZAK DURDU?
Trabzonspor’un bugün gerçekleştirdiği antrenmanda bir görüntü dikkatli gözlerden kaçmadı.
Takımda bir türlü kendine yer bulamayan ve oynayamayan Danylo Sikan, idman öncesi yapılan toplantıda takım arkadaşlarından bir hayli uzak kaldı.
Teknik direktör Fatih Tekke’nin antrenman öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda geri planda kalan ve bir hayli uzak duran Sikan’ın bu hali dikkat çekti.
Ukraynalı oyuncunun bu tavrı, sosyal medyada, “Sikan köprüleri atmış. Bu çocuk devre arasında Trabzonspor’dan ayrılır. Oysa kaliteli bir kumaşı var. Fatih hoca kalan 4 maçta şans verip Sikan’ı kazanmalı” yorumlarına neden oldu.