A+ A-
Yorum
10

Fatih Tekke'yi Yakan İki İsim

Yayın Tarihi: 12.04.2026 - 18:01
Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Benjamin Bouchouari geldiği günden beri istenileni veremedi
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, ara transfer döneminde sahip çıktığı ve takımdan ayrılmalarına izin vermediği 2 oyuncunun pişmanlığını yaşıyor.

Bu futbolcular Anthony Nwakaeme ve Benjamin Bouchouari....

Yönetimin, "Nwakaeme çok yaşlandı. Teşekkür edip gönderelim. Yerine Daniel Karlssbak'ı alalım. Bizden haber bekliyor" uyarılarına rağmen 40 yaşındaki oyuncuyu kadroda tutan Fatih Tekke bin pişman.

Galatasaray derbisinin ardından, dün Alanyaspor ile oynanan Lig maçında da ilk 11'de sahaya çıkan Nwakaeme, performanslarıyla hayal kırıklığı yarattı.

Oyunda kaldığı 74 dakikada tek olumlu hareket yapamadı.

Fatih Tekke’nin dayanamayıp oyundan aldığı Nijeryalı sol kanat, sahada kaldığı süre içinde Trabzonspor'u 10 kişi oynattı.

Fatih Tekke’nin bir diğer hayal kırıklığı ise, Benjamin Bouchouari oldu.

Sakat olarak transfer edilen Bouchouari'ye Fatih Tekke sahip çıkmış, "Zaten sakat olmasa biz alamazdık. Bouchouari'nin kefili benim " diyerek tüm eleştirilere göğüs gelmişti.

Ancak zaman Fatih hocayı haklı çıkarmadı.

Faslı orta saha şan bulduğu maçlarda vasata bile yaklaşamadı. Bu nedenle de sürekli eleştirildi.

Hatta Bouchouari'nin bu kötü performansına Fatih hoca da isyan edip, "Bouchouari bu haliyle benden 3.5 not" alamaz diyerek Faslı orta sahadan umudunu kestiğini itiraf etti.

Oysa, ara transfer döneminde Fatih Tekke, yönetimin uyarılarını dikkate alsa, 2 önem oyuncu ile kadrosunu güçlendiren Trabzonspor için şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık.

Etiketler